Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ – Βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ – Βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις
Επιδείνωση του καιρού με χιόνια intime

Νέο επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ. Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία και πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα.

Νέο επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Δευτέρα (23-01-2023), προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο έως το βράδυ, καθώς και στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία.

Παράλληλά, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά όπου στα βορειοδυτικά θα είναι κατά τόπους πυκνές.

Αύριο, Τρίτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στην κεντρική Μακεδονία και από τις προμεσημβρινές ώρες στη Θεσσαλία -κυρίως στα θαλάσσια – παραθαλάσσια- και στις Σποράδες, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25-01-2023

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά πλην της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, στην Εύβοια, τις Σποράδες και πιθανώς στις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα νοτιοδυτικά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση και στο βόρειο Αιγαίο πιθανώς έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΠΕΜΠΤΗ 26-01-2023

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα, τα οποία πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση κυρίως στα νότια. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα προβλέπονται νεφώσεις με λίγες βροχές . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 10 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα