Καιρός: Εξασθένηση ανέμων και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Καιρός: Εξασθένηση ανέμων και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή
Σύννεφα στον ουρανό Eurokinissi

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με λίγα φαινόμενα στα δυτικά και νότια με περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα ηπειρωτικά
  • Η θερμοκρασία θα ανέβει κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή . 
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ στο Αιγαίο

 

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες  και μόνο στη δυτική και νότια χώρα προβλέπονται ασθενείς τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βόρειες και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Από το βράδυ στα δυτικά και τα βόρεια θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα κεντρικά και βόρεια τους 13 με 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 16 με 17 βαθμούς και στη νότια νησιωτική χώρα τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 6/2 το 2005 εκδηλώνονται ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια προάστια της Αθήνας. — Το 2006 έχουμε χιονοπτώσεις στη Θεσσαλονίκη. — Το 2012 παρατηρούνται 2  υδροσίφωνες στο Ανατολικό Πήλιο. — Το 2015 είχαμε χαλαζόπτωση στα Ιωάννινα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα