Σε κανονικές τιμές ο υδράργυρος- Το Σάββατο σταματά η αστάθεια

Σε κανονικές τιμές ο υδράργυρος- Το Σάββατο σταματά η αστάθεια
Ηλιοφάνεια στην ορεινή Αρκαδία Eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά. Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 και τοπικά στο Αιγαίο τα 6-7 μποφόρ.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Η αστάθεια σταματά από την Παρασκευή και μετά

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικές τιμές για την εποχή

  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 και τοπικά στο Αιγαίο τα 6-7 μποφόρ

Σήμερα Τετάρτη προβλέπεται και άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, στα ηπειρωτικά, την Εύβοια και στα νησιά του βορείου Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στα δυτικά και νότια 4 με 5 μποφόρ.

ΠΕΜΠΤΗ 25-06-2020

Στα ηπειρωτικά, την Εύβοια και τις Σποράδες λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βόρεια και στις υπόλοιπες περιοχές θα σταματήσουν. Στα νησιά του Ιονίου, τις Κυκλάδες ,την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-06-2020 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 27-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Oι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως την Παρασκευή και θα επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28-06-2020 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 29-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Σχεδόν αίθριος καιρό στην Αθήνα

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός στην Αθήνα θα είναι σχεδόν αίθριος και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη έως την Πέμπτη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες μόνο την Πέμπτη . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα