Καιρός: Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο

Καιρός: Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο
Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Βελτιωμένος καιρός σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 8 μποφόρ

Λίγα χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης που βαθμιαία θα σταματήσουν

Τοπικά ισχυρός παγετός στα Βορειοδυτικά

Η θερμοκρασία από την Παρασκευή θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα

Την Πέμπτη στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στην Κρήτη θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις που αργότερα θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο 7 με 8 και τις πρώτες πρωινές ώρες στο νότιο Αιγαίο τοπικά 8-9 μποφόρ με εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, όμως παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες, κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια.

Στα βόρεια ο υδράργυρος το μεσημέρι θα φτάσει τους 12 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο θα φτάσει τους 12 με 14 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 12 με 14 βαθμούς Κελσίου.

 

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αττική από το μεσημέρι

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια μέχρι το μεσημέρι και αργότερα αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 12 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 μπ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

 

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα 8/1/2009 είχαμε ισχυρές βροχές με 98 χιλιοστά βροχής στο Βαρθολομιό Ηλείας και το 2015 πυκνές χιονοπτώσεις στην Άνδρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα