Καιρός: Καλές θερμοκρασίες – Περιορίζεται η αστάθεια

Καιρός: Καλές θερμοκρασίες – Περιορίζεται η αστάθεια
Eurokinissi

Η θερμοκρασία παρά την πρόσκαιρη πτώση θα διατηρηθεί σε καλές τιμές για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 5 με 6 και τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ

• Θερμοκρασία σε πτώση Τετάρτη και Πέμπτη

• Αστάθεια περιορισμένη στα ηπειρωτικά

Σήμερα Δευτέρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.

ΤΡΙΤΗ 05-05-2020

Στη Θράκη, το ανατολικό και νότιο Αιγαίο νεφώσεις παροδικά αυξημένεςμε τοπικές βροχές και κυρίως στα νοτιοανατολικά σποραδικές καταιγίδες, με γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και στα νότια πελάγη 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα δυτικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 06-05-2020

Στα βόρεια και βαθμιαία στα δυτικά και τα κεντρικά, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν ενώ στα βόρεια θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά γενικά αίθριος καιρός. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στις νησιωτικές περιοχές με μονωμένες καταιγίδες.Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγητοπικά 7 μποφόρ, που γρήγορα στα κεντρικά και τα βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.


ΠΕΜΠΤΗ 07-05-2020

Τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και στα βορειοανατολικά μέχρι το απόγευμα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα βόρεια ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο βόρειο Ιόνιο έως 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία σε πτώση στα ανατολικά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08-05-2020

Στην Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά,κυρίως τα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 με βαθμιαία εξασθένηση, στα ανατολικά 4 με 6 και στα νοτιοανατολικάτοπικά έως 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της.


Περιορισμένη αστάθεια στην Αθήνα

Με άστατο καιρό θα κυλήσει η Πέμπτη στην Αθήνα και με τοπικές νεφώσεις τις υπόλοιπες ημέρες. Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.


Άστατος καιρός στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές μπόρες την Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές τους 20 με 23 βαθμούς Κελσίου.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα