Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες – Αστάθεια στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά

Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες – Αστάθεια στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά
Συννεφιασμένος καιρός (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Κανονικές θερμοκρασίες, άνεμοι έως 6 μποφόρ και αστάθεια στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μία ματιά

• Δεν θα ξεπεράσει η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς και στις ανατολικές και νότιες νησιωτικές περιοχές τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου

• Σχεδόν αίθριος καιρός με πρόσκαιρη αστάθεια το μεσημέρι στα κεντρικά και τα βόρεια βορειοανατολικά

• Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Για σήμερα Δευτέρα σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική σχεδόν αίθριος καιρός με πρόσκαιρη αστάθεια το μεσημέρι

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη άστατος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα γύρω ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση προβλέπεται τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Στις 5/7/1965 είχαμε ζέστη σε όλη τη χώρα και η θερμοκρασία έφτασε τους 45°C στη Λάρισα και τους 40°C στα Τρίκαλα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα