Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες και μελτέμια έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο από την Πέμπτη

Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες και μελτέμια έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο από την Πέμπτη
Στιγμιότυπο από την παραλία του Καλού Νερού στη Πελοπόννησο. (Κυριακή 13 Αυγούστου 2017) (EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ) Eurokinissi

Περιορίζεται η αστάθεια στα ηπειρωτικά και οι θερμοκρασίες επιστρέφουν στα κανονικά επίπεδα. Μελτέμια έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

Κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή σχεδόν όλη την εβδομάδα

• Περιορίζεται η αστάθεια στα ηπειρωτικά

• Οι άνεμοι στο Αιγαίο από την Πέμπτη θα φτάσουν και τα 7 μποφόρ

Σήμερα, Τετάρτη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο βόρειο Ιόνιο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και προβλέπεται να φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου και σε παραθαλάσσιες περιοχές στους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 22-07-2021

Καιρός Πέμπτη 22/7

Στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στην Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο από το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και τα βόρεια, όπου στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 32 με 34, στα δυτικά ηπειρωτικά τους 33 με 35 και στα νησιά και τις παραθαλάσσιες περιοχές τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-07-2021

Καιρός Παρασκευή 23/7

Στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την κεντρική Μακεδονία. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24-07-2021

Καιρός Σάββατο 24/7

Στα κεντρικά και βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι πλην της ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και της ανατολικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε όλη τη χώρα.

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 25-07-2021

Καιρός Κυριακή 25/7

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο από τα δυτικά.

Καιρός Αττική

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 10ΗΜΕΡΟ

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα