Καιρός: Λίγες νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες – Παροδικές βροχές στο αν. Αιγαίο

Καιρός: Λίγες νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες – Παροδικές βροχές στο αν. Αιγαίο
Eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Σε όλη τη χώρα η θερμοκρασία θα ανέβει και τοπικά θα φτάσουμε τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι πρόσκαιρα στα νότια θα φτάνουν τα 6 με 7 μπ
  • Λίγες τοπικές βροχές στο ανατολικό Αιγαίο.

Την Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ που βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα έχουμε μέγιστη θερμοκρασία στα βόρεια τους 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 18 με 19 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και τα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από αργά το απόγευμα βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια στη Θεσσαλονίκη και αργότερα τοπικές νεφώσεις

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ : Σαν σήμερα 12/2/1936 είχαμε βαρυχειμωνιά στην Ελλάδα. Στη Θεσσαλονίκη, το χιόνι ξεπέρασε το μισό μέτρο υπήρξαν αρκετοί θάνατοι από το ψύχος. Πολύ χιόνι έπεσε και σε όλη τη Θεσσαλία. Καταστροφές από πλημμύρες στην Ηλεία. Ζημιές στον Πειραιά από ανεμοθύελλα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα