Καιρός-Καθαρά Δευτέρα: Με ηλιοφάνεια το πέταγμα του χαρταετού

Καιρός-Καθαρά Δευτέρα: Με ηλιοφάνεια το πέταγμα του χαρταετού
Κούλουμα στο Σέιχ Σου MotionTeam

Γενικά καλός ο καιρός του τριημέρου. Τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά την Καθαρά Δευτέρα. Η αναλυτική πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Σύμμαχος ο καιρός σε στεριά και θάλασσα για το εορταστικό τριήμερο
  • Το επόμενο τριήμερο θα έχουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Τοπικές βροχές τη Καθαρά Δευτέρα στα ΒΔ
  • Οι άνεμοι θα πνέουν με μέγιστη ένταση τα 6 με 7 μποφόρ στα πελάγη

Σήμερα Σάββατο στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες, τις πρωινές ώρες με βαθμιαία βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα βελτιωμένος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 01-03-2020

 

Γενικά αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Στα βορειοδυτικά λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 5 πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 02-03-2020

 

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές στα δυτικά και τα βόρεια, με τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5, τοπικά στα πελάγη 6 και από το βράδυ στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΤΡΙΤΗ 03-03-2020

 

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 04-03-2020 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 05-03-2020

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους, κυρίως την Τετάρτη, ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, τοπικά στα πελάγη 7 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ που βαθμιαία την Πέμπτη θα γίνουν δυτικοί νοτιοδυτικοί και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

 

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις που θα είναι αυξημένες την Τρίτη . Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 12 με 15 βαθμούς Κελσίου

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

 

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη αυξημένες την ερχόμενη Τρίτη. Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται περί τους 13 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα