Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές νεφώσεις
Ηλιοφάνεια στο Ναύπλιο Eurokinissi - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Σχεδόν αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές μόνο νεφώσεις
  • Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά
  • Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο

Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Η μεταφορά αερίων μαζών τις επόμενες ημέρες

Σήμερα Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, θα φτάσει στα βόρεια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 27 με 30 και στην υπόλοιπη χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου τιμές κανονικές για την εποχή.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ….σαν σήμερα στις 14/9/2009 εκδηλώθηκε ισχυρή καταιγίδα σε Μεσσηνία και Ηλεία. Με 92 χιλιοστά βροχής στο Κατάκολο, 130mm στη Κέα. Ανεμοστρόβιλος επηρέασε τη Καλαμάτα. — Το 2014 είχαμε πλημμύρες και κατολισθήσεις σε Καστοριά και Ματσούκι Ιωαννίνων. Ζημιές σε καλλιέργειες στους Σοφάδες Καρδίτσας λόγω χαλαζόπτωσης. Υδροσίφωνας εμφανίστηκε στην Ηγουμενίτσα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα