Καιρός: Παγετός το πρωί της Πέμπτης – Βελτίωση των φαινομένων από το μεσημέρι

Καιρός: Παγετός το πρωί της Πέμπτης – Βελτίωση των φαινομένων από το μεσημέρι
Χιόνια στην Πάρνηθα τον Νοέμβριο του 2018 eurokinissi

Εξπρές ήταν το κύμα του χιονιά στη χώρα μας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

* Παρότι τα φαινόμενα θα είναι λίγα, προσέχουμε το πρωί στην οδήγηση τον πάγο στους δρόμους που μπορεί να μη φαίνεται και έχει σχηματιστεί λόγω του παγετού

* Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν προοδευτικά

* Ο καιρός τις επόμενες ημέρες θα βελτιωθεί και θα ανέβει η θερμοκρασία

 

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε αρχικά τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες και στα ηπειρωτικά ορεινά λίγα χιόνια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, όμως τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός στα βόρεια. Ο υδράργυρος το μεσημέρι στα βόρεια θα φτάσει τους 11 βαθμούς , στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 15 με 17 και στο Αιγαίο τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στην Αττική

 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται  Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημενες μέχρι το μεσημέρι. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα