Καιρός: Πρόσκαιρη μεταβολή κυρίως στα Βορειοδυτικά

Καιρός: Πρόσκαιρη μεταβολή κυρίως στα Βορειοδυτικά
Άνοιξη στην Αργολίδα Eurokinissi

Πρόσκαιρη μεταβολή κυρίως στα ΒΔ σήμερα - Βελτιωμένος καιρός Κυριακή και Δευτέρα στις περισσότερες περιοχές. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Παροδικά φαινόμενα το Σάββατο στα Βορειοδυτικά -Ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές την Κυριακή και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος

• Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο

• Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ στα πελάγη από την Κυριακή και μετά

Σήμερα Σάββατο προβλέπεται πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στη δυτική Ελλάδα και πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, από αργά το απόγευμα όμως θα εξασθενήσουν. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια. Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη, με σταδιακή εξασθένηση από τα δυτικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 07-06-2020

Στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικούς όμβρους κυρίως στα βόρεια όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από αργά το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο ανατολικό Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 08-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΤΡΙΤΗ 09-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και μόνο στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Με σχεδόν αίθριο καιρό στην Αθήνα

Με σχεδόν αίθριο καιρό θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα .Οι άνεμοι θα είναι νότιοι και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη –Την Τρίτη πιθανή μπόρα

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις Την Τρίτη ενδέχεται να εκδηλωθεί μπόρα Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα