Καιρός: Πρόσκαιρη μεταβολή την Κυριακή

Καιρός: Πρόσκαιρη μεταβολή την Κυριακή
Βροχερός καιρός Eurokinissi

Τοπικές βροχές την Κυριακή κυρίως στα δυτικά και βελτίωση τις επόμενες ημέρες με άνοδο της θερμοκρασίας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

•Τοπικές βροχές την Κυριακή κυρίως στα δυτικά και βελτίωση τις επόμενες ημέρες

•Η θερμοκρασία θα ανέβει και θα φτάσει την ερχόμενη εβδομάδα σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά

•Οι άνεμοι στα πελάγη τις επόμενες ημέρες το πολύ στα 5 με 6 μποφόρ

Σήμερα Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές , ενώ τοπικές βροχές ή όμβροι θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά ορεινά και τη νύχτα στα νησιά του Ιονίου. Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 μποφόρ και μόνο στο Αιγαίο τοπικά στα Δωδεκάνησα θα είναι Βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 12-09-2021

Στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και κυρίως στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που ενδέχεται κατά τόπους να είναι ισχυρά, το βράδυ σταδιακά θα εξασθενήσουν και αργά τη νύχτα στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν. Στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες από το απόγευμα κυρίως στα κεντρικά και τα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στα δυτικά τους 26 με 28 βαθμούς και στα ανατολικά τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13-09-2021

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και μέχρι τις απογευματινές ώρες και στα δυτικά. Σποραδικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν κυρίως στα δυτικά και τα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 14-09-2021

Στα δυτικά γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς στην ανατολική νησιωτική χώρα μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 15-09-2021

Στα δυτικά γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς στην ανατολική νησιωτική χώρα όμβρους Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά

Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι βροχερός στα δυτικά και σε μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδος , όμως τις επόμενες ημέρες προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας και ανέμους έως 6 μποφόρ στα πελάγη

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 26 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα