Καιρός: Σχεδόν αίθριος με λίγες νεφώσεις τη Δευτέρα

Διαβάζεται σε 2'
Ηλιόλουστος καιρός
Ηλιόλουστος καιρός EUROKINISSI

Διατηρούνται οι υψηλές θερμοκρασίες και άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγα φαινόμενα στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Κρήτη.
  • Η θερμοκρασία σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά.
  • Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ.

Τη Δευτέρα στη δυτική Ελλάδα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα, λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Κρήτη.

Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 και τοπικά στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και από το απόγευμα γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 30/10/2003 είχαμε πλημμύρες στη Σάμο.
  • 2006: Πλημμύρες στην Εύβοια, πολύ θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο με προβλήματα στις πτήσεις. Ισχυρή καταιγίδα στο Βόλο . Ανεμοστρόβιλος στην Ηλεία.
  • 2014: Υδροσίφωνες σε Ελαφόνησο και Μάλια Ηρακλείου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα