Καιρός: Σχεδόν αίθριος με θερμοκρασίες έως τους 27 βαθμούς

Καιρός: Σχεδόν αίθριος με θερμοκρασίες έως τους 27 βαθμούς
Καλός καιρός Eurokinissi

Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ στα πελάγη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες νεφώσεις
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω απο τα κανονικά για την εποχή και θα φτάσει τοπικά τους 27 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με τις θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Ο καιρός δεν θα αλλάξει σημαντικά με παροδική αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά προς το τέλος της εβδομάδος

Σήμερα Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα με αραιές νεφώσεις κυρίως στα νότια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταγίδες στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια . Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει τους 24 με 26 βαθμούς και στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με παροδικές αραιές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα. Ι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα βόρειοι βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθει από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα στις 26/4/2008 είχαμε χιονοπτώσεις άνω των 1200μ στην Ήπειρο. 3 υδροσίφωνες δημιουργήθηκαν στη Θεσ/νίκη. Το 2014 είχαμε πλημμύρες στη Θεσ/νίκη και χαλαζόπτωση στα Καμμένα Βούρλα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version