Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες

Διαβάζεται σε 4'
Συννεφιά στην Αθήνα
Συννεφιά στην Αθήνα SOOC

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Ο καιρός με μια ματιά

  • Με τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια σε μεγάλο μέρος της χώρας θα κυλήσει ο καιρός.
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική ανέμων και θερμοκρασιών


Σήμερα Δευτέρα στα δυτικά προβλέπονται αρχικά νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές στο Ιόνιο και γρήγορη βελτίωση . Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με παροδικές αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή , θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει τους 26 με 29 βαθμούς Κελσίου.
6-5 GREECE WEATHER.jpg

ΤΡΙΤΗ 24-10-2023


Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 26 με 29 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25-10-2023

Αραιές νεφώσεις, οποίες από το απόγευμα στα βορειοδυτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα είναι αρχικά βόρειοι 3 με 4, στρεφόμενοι βαθμιαία σε νότιους 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΕΜΠΤΗ 26-10-2023

Αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα δυτικά και βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά.

H ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΝΗΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΉ

Καιρός Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα της χθεσινής ημέρας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα