Καιρός: Ξεροβόρι και κρύο την Κυριακή

Καιρός: Ξεροβόρι και κρύο την Κυριακή
Βροχόπτωση στα Τρίκαλα eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Οι άνεμοι που αρχικά θα φτάνουν τα 6 μπ στο Αιγαίο

  • Η θερμοκρασία θα πέσει και θα κυμαίνεται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά –Τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά παγετός

  • Δεν προβλέπονται σημαντικά φαινόμενα το επόμενο τετραήμερο

 

Την Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά και τα βόρεια και παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία το μεσημέρι δεν θα ξεπεράσει στα βόρεια τους 9 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο θα φτάσει τους 112 με 14 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις στην Αττική

 

Στην Αττική  προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Άνεμοι: Βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη και περιορισμένη ορατότητα

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version