Καιρός: Βελτιωμένος τις επόμενες ημέρες

Καιρός: Βελτιωμένος τις επόμενες ημέρες
Ηλιοφάνεια Eurokinissi

Άνοδος της θερμοκρασίας και εξασθένηση των ανέμων από την Κυριακή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας
  • Η θερμοκρασία το από την Κυριακή θα επανέλθει σε επίπεδα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα είναι βοριάδες και θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ και τοπικά τα 8 μποφόρ με εξασθένηση την Κυριακή

Σήμερα Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά θα σημειωθούν πρόσκαιρα ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 7 και στα νοτιοανατολικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα νότια, ενώ στα βόρεια θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Καιρός Σάββατο

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια μεταβλητοί 3 με 4, στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά ως προς τις μέγιστες τιμές.


Kαιρός Κυριακή

Γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια μεταβλητοί 3 με 4, στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σε όλη τη χώρα.


Kαιρός Δευτέρα

Γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα βορειοδυτικά θα είναι πιο πυκνές τις απογευματινές ώρες. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια μεταβλητοί 3 με 4, στα υπόλοιπα βόρειοι με την ίδια ένταση και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.


Καιρός Τρίτη

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τις πρωινές ώρες βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά κατά τόπους τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις από τη Δευτέρα . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 14 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα