Καιρός: Βελτιωμένος σε όλη σχεδόν τη χώρα τη Δευτέρα με τοπικές νεφώσεις

Καιρός: Βελτιωμένος σε όλη σχεδόν τη χώρα τη Δευτέρα με τοπικές νεφώσεις
Καλοκαιρία Eurokinissi

Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 26 βαθμούς και τους 30 στην υπόλοιπη χώρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά

  • Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 26 βαθμούς στα βόρεια και τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου στην υπόλοιπη χώρα

  • Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 4 με 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ

 

Τη Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά. Στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη χώρα θα φθάσει τους 27 με 28 και τοπικά στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και βαθμιαία γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, στα ανατολικά έως 5 μποφόρ , στρεφόμενοι βαθμιαία σε νότιους . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι τις μεσημβρινές ώρες σε νότιους Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 19/9/1924 εκδηλώθηκαν εκτεταμένες πλημμύρες στη Χαλκίδα, πολλά σπίτια κατέρρευσαν στο Βασιλικό Χαλκίδας. — Το 1951 μεγάλη νεροποντή στη Πάτρα προκαλεί πλημμύρα στο κέντρο. — Το 1999 είχαμε ένα νεκρό από κεραυνό στο Λασίθι. —Το 2006 παρουσιάστηκε υδροσίφωνας στη Ζάκυνθο.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα