Καιρός: Βελτιωμένος σε όλη τη χώρα το Σάββατο

Καιρός: Βελτιωμένος σε όλη τη χώρα το Σάββατο
Στιγμιότυπο από την τεχνητή λίμνη Καστρακίου, στην Αιτωλοακαρνανία eurokinissi

Άνεμοι έως 6 μποφόρ και θερμοκρασίες σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά. 

Ο καιρός με μια ματιά

• Βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με τοπικές ομίχλες το πρωί στα δυτικά και βόρεια.

• Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της

• Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 5 με 6 μποφόρ στα νότια

Καιρός Σάββατο

Το Σάββατο θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις, που μετά το μεσημέρι κατά τόπους θα πυκνώσουν. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια δυτικοί βαθμιαία έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και μέγιστη τιμή της στα βόρεια θα είναι οι 17 βαθμοί Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο οι 18 με 19 βαθμοί Κελσίου, στις Κυκλάδες, και την Κρήτη οι 18 και στο Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα οι 18 βαθμοί Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα