Καιρός: Βελτιωμένος τις επόμενες ημέρες

Καιρός: Βελτιωμένος τις επόμενες ημέρες
Ο ουρανός της Αθήνας Eurokinissi

Χωρίς βροχές και με άνοδο της θερμοκρασίας ο καιρός κατά τις επόμενες ημέρες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά..

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός τις επόμενες ημέρες με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους
  • Η θερμοκρασία θα ανέβει σταδιακά και θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα το Σαββατοκύριακο
  • Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 και στα νότια τα 5 με 6 μποφόρ

Σήμερα Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και τα νότια , ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στις Κυκλάδες και την Κρήτη και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι 3 με 4 μποφόρ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27-03-2021

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες παροδικές νεφώσεις στα νότια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28-03-2021

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.


ΔΕΥΤΕΡΑ 29-03-2021

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.


ΤΡΙΤΗ 30-03-2021

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά και τα νότια όπου πιθανώς να σημειωθούν τοπικές βροχές . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πρόσκαιρη πτώση την Τρίτη στα ανατολικά.

Καιρός Αττική

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 11 με 14 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Θεσσαλονίκη


Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 11 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα