Καιρός: Παγετός και χιονοπτώσεις στη Βόρεια Ελλάδα την Τετάρτη

Καιρός: Παγετός και χιονοπτώσεις στη Βόρεια Ελλάδα την Τετάρτη
Χιόνια στην Πάρνηθα Eurokinissi

Κακοκαιρία με τοπικές βροχές,σποραδικές καταιγίδες, ενισχυμένους βοριάδες, πτώση θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα εξασθενήσουν στα βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

* Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά

* Χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά και τα ημιορεινά της Βόρειας Ελλάδος

* Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 8 μποφόρ

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις βόρειες θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές τις πρωινές ώρες. Τα φαινόμενα, που πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα, από το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Βαθμιαία θα επικρατήσουν βορειοανατολικοί άνεμοι που στα πελάγη θα φθάνουν τοπικά τα 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία αισθητή πτώση από βορρά προς νότο και δεν θα ξεπεράσει9 στα βόρεια τους 8 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 16 με 18 και στο Αιγαίο τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου

Βροχές στην Αττική

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές που από αργά το απόγευμα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα γύρω ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Τις πρωινές ώρες θα εκδηλωθούν επίσης σποραδικές καταιγίδες στις θαλάσσιες περιοχές. Τα φαινόμενα, που πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα, από το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 08 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα