Καιρός: Βροχές και καταιγίδες από Δευτέρα

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες από Δευτέρα
Βροχόπτωση στην Αθήνα EUROKINISSI / ΓΙΕΝΑΝΤΑ ΝΤΕΛΑΙ

Τοπικές νεφώσεις το Σαββατοκύριακο. Έρχονται βροχές από Δευτέρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις το Σαββατοκύριακο -Νέες βροχές τη Δευτέρα και Τρίτη από τα δυτικά
  • Η θερμοκρασία σε τιμές κοντά στα κανονικά επίπεδα
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 4 με 6 και πρόσκαιρα τα 6 με 7 μποφόρ

ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Τοπικές βροχές τη Δευτέρα και Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας με πρόσκαιρη βελτίωση στα μέσα της εβδομάδος –

Σήμερα Σάββατο σποραδικές βροχές θα σημειωθούν μόνο στη Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αρχικά αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές, ενώ βαθμιαία ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές κυρίως στα ηπειρωτικά, όπου θα φτάσει στα βόρεια τους 17 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 21-11-2021

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη. Από το απόγευμα στα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ. Στα δυτικά οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 15 με 17 και στην υπόλοιπη χώρα τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 22-11-2021

Στη δυτική χώρα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν, από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 23-11-2021

Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και βαθμιαία στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Το βράδυ στα βορειοδυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν, νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο το πρωί τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικούς έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 24-11-2021

Στην ανατολική και τη νότια χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί 3 με 5 και το βράδυ νοτιοανατολικοί έως 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχή τη Δευτέρα το βράδυ και καταιγίδες την Τρίτη. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχές την Δευτέρα και την Τρίτη. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 16 βαθμούς Κελσίου.

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ – ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα