Καιρός: Βροχές το απόγευμα και καταιγίδες από το βράδυ της Τετάρτης

Καιρός: Βροχές το απόγευμα και καταιγίδες από το βράδυ της Τετάρτης
Βροχή στο κέντρο της Αθήνας ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME

Μεταβολή του καιρού από το απόγευμα και από τα Βορειοδυτικά με βροχές και το βράδυ καταιγίδες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Ο καιρός με μια ματιά

  • Αλλάζει ο καιρός το απόγευμα από τα βορειοδυτικά με βροχές και το βράδυ καταιγίδες . Τοπικά έντονα τα φαινόμενα Πέμπτη και Παρασκευή
  • Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 23 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι στο Ιόνιο νοτιάδες 5 με 6 και αργότερα τοπικά 7 μποφόρ και στο Αιγαίο βοριάδες 5-6 μποφόρ


Σήμερα Τετάρτη τοπικές βροχές προβλέπονται στα βορειοδυτικά και στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα στο βόρειο Ιόνιο θα είναι ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.
Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί ενισχυόμενοι στο βόρειο Ιόνιο σε 6 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και τα βόρεια, όπου θα φτάσει τους 23 με 25 και στα υπόλοιπα τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ με εξασθένηση . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 6/10/2002 πέρασε πάνω από την χώρα μας ένα ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό το οποίο προκάλεσε ισχυρές καταιγίδες στην Αττική με πλημμύρες στα νότια προάστια της Αθήνας.


Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα