Καιρός: Βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες τη Δευτέρα

Καιρός: Βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες τη Δευτέρα
Σύννεφα στον ουρανό πάνω από την πόλη των Τρικάλων Eurokinissi

Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και θερμοκρασία σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Συννεφιά στις περισσότερες περιοχές με βροχές κυρίως στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

  • Η θερμοκρασία κυμαίνεται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά.

  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις, με βροχές κυρίως στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά και το ανατολικό Αιγαίο, όπου στα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν και καταιγίδες..Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια, όπου δεν θα ξεπεράσει τους 13 βαθμούς. Στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 13 με 16 και στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 6 μποφόρ.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά βορειοανατολικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 28/11/1951 είχαμε χιονοπτώσεις στα ορεινά της Αττικής. — Το 2010 εκδηλώθηκαν ισχυρές βροχές στην Ήπειρο – Δεκάδες τραυματίες, με ένα νεκρό και καταστροφές άφησε ανεμοστρόβιλος στον Τάραντα της Ιταλίας στις 28 Νοεμβρίου 2012.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα