Καλοκαιρία μέχρι την Τετάρτη – Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές από Πέμπτη

Καλοκαιρία μέχρι την Τετάρτη – Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές από Πέμπτη
Καλοκαιρία Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει την πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή αλλά και για τις επόμενες μέρες.

Βελτιωμένος καιρός θα επικρατήσει σε όλη τη χώρα την Κυριακή με ασθενείς μέχρι μέτριους ανέμους και με θερμοκρασίες της τάξεως των 30 με 32 βαθμών Κελσίου στα ηπειρωτικά, δηλαδή τιμές κατά 5 βαθμούς πάνω από τις κανονικές για την εποχή.

Από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές και θα έχουμε υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή. Από την ερχόμενη Πέμπτη και μετά υπάρχουν ενδείξεις για πτώση της θερμοκρασίας και πολλές βροχές.

ΔΕΥΤΕΡΑ

 

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες  στα ηπειρωτικά ορεινά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο και θα κυμανθεί 2 με 3 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΤΡΙΤΗ

 

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ανατολικά ορεινά είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ

 

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια δυτικοί έως 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι και από τα δυτικά βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΛΕΠΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα