Νοτιάδες και βροχές από τα δυτικά – Θερμοκρασία τοπικά στους 23 βαθμούς

Νοτιάδες και βροχές από τα δυτικά – Θερμοκρασία τοπικά στους 23 βαθμούς
Βροχόπτωση στη Νέα Κία Αργολίδας Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη.

Νέα αλλά πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός την Τρίτη από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται τοπικά να είναι ισχυρές στο βόρειο Ιόνιο, ενώ οι άνεμοι θα στραφούν σε νοτιάδες και τοπικά θα φτάσουν τα 6 με 7 μπ.

Η θερμοκρασία θα ανέβει κι άλλο και τοπικά θα φτάσει τους 21 με 23 βαθμούς. Από τα μέσα της εβδομάδος θα επικρατήσουν βοριάδες και προβλέπεται και πάλι απότομη πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο στους 14 με 15 βαθμούς. Στον χάρτη των βαρομετρικών συστημάτων της Ευρώπης παρατηρούμε ένα χαμηλό που βρίσκεται στην κεντρική Μεσόγειο το οποίο μέσα στο επόμενο διήμερο θα κινηθεί ανατολικά και θα μας επηρεάσει.

Ο καιρός στην Ευρώπη την Τρίτη

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ DELTIOKAIROU.GR

Για την Τρίτη προβλέπονται βροχές και καταιγίδες στην αρχή της ημέρας στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 6 με 7 μπ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στα νότια και τα ανατολικά τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στα Βαλκάνια την Τρίτη

Ο καιρός στην Ελλάδα την Τρίτη

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου.

*Αιγάλεω, *Βουλιαγμένη, *Γλυφάδα, *Εκάλη, *Ζωγράφου, *Ίλιον, * Καλλιθέα, *Κέντρο, *Κηφισιά, *Κορωπί, *Μαρούσι, *Μέγαρα, *Νέα Μάκρη, *Πειραιάς, *Πεντέλη, *Περιστέρι, *Σαρωνίδα

Ο καιρός στην Αττική την Τρίτη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου.

*Ασβεστοχώρι, *Εύοσμος, *Θέρμη, *Κέντρο, *Κύμινα, *Λαγκαδάς, *Νέα Μηχανιώνα, *Πανόραμα, *Σίνδος, *Χαλκιδική, *Ωραιόκαστρο

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη

Ξέρετε ότι: Στις 20 Νοεμβρίου του 1988 είχαμε πλημμύρες στο νομό Μεσσηνίας και το 1998 σε Ζάκυνθο, Ελληνικό και Σάμο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα