Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές την Παρασκευή

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές την Παρασκευή
Βροχή στον Πειραιά Eurokinissi

Τοπικά θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές στα ανατολικά και νότια κυρίως

  • Η αίσθηση του κρύου θα είναι περισσότερη στα ανατολικά λόγω των ενισχυμένων βοριάδων

  • Οι άνεμοι θα φτάσουν στο Αιγαίο τα 6 με 7 μποφόρ και τοπικά τα 8 μποφόρ

 

Την Παρασκευή στα δυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις . Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη. Βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και τα νότια και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 20 με 23 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 20 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική λίγες βροχές στα βόρεια και ανατολικά

 

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 6/11/1961 είχαμε 47 νεκρούς από πλημμύρα στο Μπουρνάζι (Δυτική Αθήνα), με πάνω από 3.000 αστέγους . Το ύψος βροχής έφτασε τα 114 χιλιοστά βροχής σε 8 ώρες στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα