Παροδικές νεφώσεις, νοτιάδες και βαθμιαία άνοδος της θερμοκρασίας

Παροδικές νεφώσεις, νοτιάδες και βαθμιαία άνοδος της θερμοκρασίας
Δειλινό στη λίμνη του Μαραθώνα Eurokinissi

Σποραδικές βροχές την Παρασκευή στα δυτικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Παροδικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά τα κεντρικά και τα βόρεια
  • Θερμοκρασία σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή το Σαββατοκύριακο
  • Οι άνεμοι θα είναι νοτιάδες πιο ενισχυμένοι στο Ιόνιο όπου θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ

Σήμερα Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους στα δυτικά κια τα βόρεια. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στο Καστελόριζο τοπικά 6-7 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα γίνουν νοτιοδυτικοί.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02-10-2020

Στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο Ιόνιο, βαθμιαία στα δυτικά ηπειρωτικά και πιθανώς πρόσκαιρα στην κεντρική στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο. Βελτίωση αναμένεται από τις ραδινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται αραιές νεφώσεις που θα είναι κατά διαστήματα πιο πυκνές στα κεντρικά και βόρεια. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. ι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 μποφόρ. θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 03-10-2020

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις, που θα είναι κατά διαστήματα πιο πυκνές στα βόρεια και με αυξημένη σχετική υγρασία. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σε όλη τη χώρα.


ΚΥΡΙΑΚΗ 04-10-2020

Αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6, στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ και μόνο στα Δωδεκάνησα θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 05-10-2020

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6, στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ και μόνο στα Δωδεκάνησα θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.


Παροδικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 27 με 297 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικά νεφελώδης ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 26 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα