Καιρός: Βελτίωση την Τρίτη – Νέες βροχές από την Πέμπτη

Καιρός: Βελτίωση την Τρίτη – Νέες βροχές από την Πέμπτη
Καιρός Eurokinissi

Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός το προσεχές τριήμερο σε όλη την Ελλάδα. Μετά τη βελτίωση της Τρίτης θα έρθουν νέες βροχές την Πέμπτη.

Από την Τρίτη το κύμα των έντονων βροχοπτώσεων θα περάσει και ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά. Ωστόσο, η καλυτέρευση δεν θα κρατήσει αρκετά. Νέα μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Τετάρτης από τα βορειοδυτικά και κυρίως την Πέμπτη όπου θα επηρεαστούν τα δυτικά τα κεντρικά και τα βόρεια με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Πρόσκαιρη βελτίωση από το μεσημέρι της Παρασκευής και ξανά βροχές το Σαββατοκύριακο κυρίως στα δυτικά τα βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο από διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά που έρχονται από τα δυτικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 06-11-2019

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Από το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 07-11-2019

Στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία την Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα βόρεια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από αργά το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08-11-2019

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα, που θα είναι πιθανώς κατά τόπους ισχυρά στα δυτικά, από το βράδυ βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα κεντρικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα δυτικά ως προς τις μέγιστες τιμές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα