Τοπικές νεφώσεις – Στα δυτικά βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Τοπικές νεφώσεις – Στα δυτικά βροχές και σποραδικές καταιγίδες
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Ήπιος θερμοκρασιακά καιρός θα επικρατήσει στη χώρα μας με παροδικές νεφώσεις

Ήπιος θερμοκρασιακά καιρός θα επικρατήσει στη χώρα μας με παροδικές νεφώσεις λόγω του χαμηλού που βρίσκεται στη Κεντρική Μεσόγειο και το οποίο θα προκαλέσει φαινόμενα στα δυτικά. Το σύστημα δεν θα μπορέσει να κινηθεί ανατολικότερα λόγω του αντικυκλώνα που υπάρχει στην περιοχή μας και το σύστημα αυτό κινείται νοτιότερα προς τις ακτές της Αφρικής.

Η θερμοκρασία θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα με μέγιστες τιμές περί τους 24 με 27 βαθμούς Κελσίου και με ανέμους στα 5 με 6 και στα ανοιχτά του Ιονίου 6-7 μπoφόρ. 

Στην Αττική προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Η πιθανότητα βροχής είναι μικρή. 

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανή βροχή. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς.

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Την Πέμπτη στα δυτικά θα συνεχιστούν οι βροχές και οι καταιγίδες οι οποίες βαθμιαία θα επηρεάσουν τα υπόλοιπα ηπειρωτικά που δεν αποκλείεται στα δυτικά να είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 5 με 6 μποφόρ στο Ιόνιο και η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο στα νότια. 

Την Παρασκευή στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά προβλέπονται βροχές και στα δυτικά καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα διατηρηθεί αίθριος. Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τα 7μποφόρ και η θερμοκρασία θα πέσει λίγο. Το Σάββατο ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα