Ζεστός καιρός έως την Τετάρτη – Αλλαγή του σκηνικού από Πέμπτη με βροχές και καταιγίδες

Ζεστός καιρός έως την Τετάρτη – Αλλαγή του σκηνικού από Πέμπτη με βροχές και καταιγίδες
Αίθριος καιρός Eurokinissi Sports

Λίγες μέρες θα κρατήσει η βελτίωση του καιρού, καθώς από Πέμπτη επιστρέφει η κακοκαιρία. Η αναλυτική πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας το επόμενο διήμερο –Πτώση από την Πέμπτη

• Οι άνεμοι έως την Τετάρτη δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ-Ενίσχυση από την Πέμπτη.

•Πολλές βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη –Χιόνια στα ορεινά

Σήμερα Δευτέρα σε όλη τη χώρα προβλέπεται αίθριος καιρός και μόνο στα νότια θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές στην Κρήτη. Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν αρχικά τα 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.

ΤΡΙΤΗ 18-02-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στο νότιο Ιόνιο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με ασθενείς βροχές στα Δωδεκάνησα. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19-02-2020

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα βόρεια θα αυξηθούν. Βροχές από το βράδυ στα δυτικά και τα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΠΕΜΠΤΗ 20-02-2020

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς τοπικά ισχυρές, αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια και γρήγορα και στα υπόλοιπα. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ και από τα δυτικά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία 4 με 6 στρεφόμενοι από το απόγευμα και από τα βόρεια σε βορείων διευθύνσεων 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-02-2020 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 22-02-2020

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα υπόλοιπα αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αλλά βαθμιαία και από το μεσημέρι της Παρασκευής τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6, στα πελάγη 7 και στο Αιγαίο πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση την Παρασκευή στα δυτικά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αττική την Τρίτη -Τοπικές νεφώσεις από την Τετάρτη

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Βροχές προβλέπονται από την Πέμπτη. Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με βροχές από Πέμπτη και κανονικές θερμοκρασίες

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη το επόμενο διήμερο με βροχές από την Πέμπτη και με θερμοκρασίες περί τους 12 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version