Κλειστό ιατρείο λόγω...έλλειψης μελάνης

Κλειστό ιατρείο λόγω...έλλειψης μελάνης

Κλειστό έμεινε το περιφερειακό ιατρείο Τραγανού τη μία και μοναδική φορά την εβδομάδα που λειτουργεί, αφού δεν υπήρχε μελάνη για τον εκτυπωτή

Τα φάρμακα τους πήγαν το πρωί της Δευτέρας (03/06) να γράψουν ασθενείς της περιοχής στο περιφερειακό ιατρείο του Τραγανού Ηλείας αλλά έφυγαν άπραγοι, αφού με έκπληξη ενημερώθηκαν ότι δεν πρόκειται να λειτουργήσει τη μία και μοναδική φορά την εβδομάδα που ανοίγει, λόγω έλλειψης μελάνης!

Η πόρτα του ιατρείου ήταν κλειστή και σε περίοπτη θέση υπήρχε αναρτημένη μια χειρόγραφη ανακοίνωση, που ανέφερε: "Το ιατρείο από Δευτέρα 3/6/2013 θα παραμείνει κλειστό λόγω έλλειψης μελανιού για τον εκτυπωτή. Το νοσοκομείο Πύργου δεν μας παρέχει μελάνι για τη λειτουργία του ιατρείου".

"Αυτή είναι η Ελλάδα του 2013. Τι μπορεί να κάνει η γιατρός σε ένα άδειο ιατρείο, όταν δεν έχει μελάνι για να τυπώσει τις συνταγές στον κόσμο; Βιώνουμε καταστάσεις πραγματικά τριτοκοσμικές. Καταστάσεις που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα τις ζήσουμε" δήλωσε στο patrisnews.gr ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Νίκος Τσάκωνας.

SHARE:

24Media Network