25η Μαρτίου: Δρακόντεια μέτρα για τους υψηλούς προσκεκλημένους και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αστυνομικοί στο Σύνταγμα
Αστυνομικοί στο Σύνταγμα EUROKINISSI

Εξαιτίας της αυριανής εκδήλωσης στο νέο κτίριο της Εθνικής Πινακοθήκης θα υπάρξουν εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην γύρω περιοχή.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται από την ΕΛ.ΑΣ. εξαιτίας της επίσκεψης των υψηλών προσκεκλημένων για τους εορτασμούς των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Τα εναέρια μέσα της Αστυνομίας, (ελικόπτερα και drones), το σύνολο των αντρών της ΕΚΑΜ, που θα είναι διασκορπισμένο ακόμα και με ελεύθερους σκοπευτές σε διάφορα νευραλγικά σημεία, οι συνεχείς έλεγχοι από πυροτεχνουργούς των ΤΕΕΜ, άντρες δυνάμεων Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας θα επιτηρούν και θα ελέγχουν διαρκώς τα σημεία διέλευσης και παραμονής των υψηλών προσκεκλημένων.

Αρχής δεδομένης της εκδήλωσης-ξενάγησης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24.03.2021 στο νέο κτίριο της Εθνικής Πινακοθήκης, θα απαγορευθεί σταδιακά α) η στάση και η στάθμευση των οχημάτων, από ώρα 06.00΄ έως πέρατος, και β) η κυκλοφορία αυτών από ώρα 15.00΄ έως πέρατος, στις κατωτέρω οδούς του Δήμου Αθηναίων:

  • Λ. Βασ. Αλεξάνδρου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Σοφίας και της οδού Ευφρονίου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Όλγας και Βασ. Σοφίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Κων/νου και της οδού Ιλισίων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Μερκούρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βασ. Γεωργίου Β΄ και Μιχαλακοπούλου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ζαχάρωφ και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους, κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθήσουν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: 25η Μαρτίου 1821, Αστυνομία, Ελλάδα 2021
SHARE:

24Media Network