28η Οκτωβρίου: Ακυρώνονται όλες οι παρελάσεις σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

28η Οκτωβρίου: Ακυρώνονται όλες οι παρελάσεις σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
Μαθητική παρέλαση George Vitsaras / SOOC

Ακυρώνονται οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου σε όλη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης λόγω του επιβαρυμένου επιδημιολογικού φορτίου.

Ακυρώνονται οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου σε όλη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με απόφαση του περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιου, λόγω του επιβαρυμένου επιδημιολογικού φορτίου. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγα λεπτά, ακυρώνονται οι παρελάσεις σε όλη την Περιφέρεια και συγκεκριμένα σε Δράμα, Καβάλα, Ροδόπη και Έβρο, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού.

Η απόφαση αναφέρει ότι ακυρώνεται το μέρος της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου που αφορά στη συμμετοχή της μαθητικής φοιτητικής νεολαίας και των πολιτιστικών και εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων χωρίς να αναφέρει τις στρατιωτικές παρελάσεις.

Επίσης επισημαίνεται ότι πέρα αυτών ισχύουν τα κατά τόπους προγράμματα όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού σας γνωρίζουμε ότι λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και για την αποφυγή περαιτέρω συγχρωτισμού και επιδείνωσης της επιδημιολογικής καταστάσεις ακυρώνεται σε όλη την περιφέρεια το μέρος της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου που αφορά στη συμμετοχή της μαθητικής φοιτητικής νεολαίας και των πολιτιστικών και εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων κατά τα λοιπά ισχύουν τα κατά τόπους προγράμματα όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί.»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα