ΑΑΔΕ για καταγγελία ψαρά στη Σκόπελο: ‘Δεν υπήρχε κλιμάκιο μας στο νησί’

ΑΑΔΕ για καταγγελία ψαρά στη Σκόπελο: ‘Δεν υπήρχε κλιμάκιο μας στο νησί’
ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ-ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ Φ.Π.Α. ( ICONPRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) eurokinissi

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων διαψεύδει τοπικό δημοσίευμα που αναπαράχθηκε και ανέφερε ότι ελεγκτές της επέβαλαν πρόστιμο σε ψαρρά για μια χάρτινη σακούλα

Διαψεύδει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) την εμπλοκή ελεγκτών της σε επεισόδιο με ψαρά στη Σκόπελο, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα επιχείρησαν να κόψουν πρόστιμο 500 ευρώ σε ψαρά γιατί δεν έκοψε απόδειξη για σακούλα και ότι μάλιστα «παραλίγο οι ελεγκτές να πέσουν θύματα άγριου ξυλοδαρμού».

Αυτά τουλάχιστον υποστηρίζονται σε δημοσίευμα του τοπικού skopelos-news.blogspot.gr, και έπειτα πήραν μεγαλύτερη έκταση, καθώς πλέον τέθηκε σε εφαρμογή το μέτρο της χρέωσης πλαστικής σακούλας.

«Εμείς δεν είχαμε καν δικό μας συνεργείο στη Σκοπελο» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αρμόδιος παράγοντας της ΑΑΔΕ απαντώντας στα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες.

Το τοπικό δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «εξαγριωμένοι Σκοπελίτες κινήθηκαν εναντίον των εφοριακών με σκοπό να τους λιντσάρουν» και ότι χάρη στην επέμβαση ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα