Αδιανόητο: ‘Εξι θετικοί στον κορονοϊό περίμεναν επί ώρες στο πάρκινγκ του κέντρου υγείας Πάρου

Αδιανόητο: ‘Εξι θετικοί στον κορονοϊό περίμεναν επί ώρες στο πάρκινγκ του κέντρου υγείας Πάρου
Πάρος Panorama Press

Έξι 18χρονοι, θετικοί στον κορονοϊό, αναγκάστηκαν να περιμένουν ώρες επί ωρών στο πάρκινγκ του κέντρου υγείας της Πάρου. Το ιστορικό.

Μία ιστορία που αποδεικνύει ότι η κατάσταση με τη διασπορά της πανδημίας στα νησιά δείχνει να βρίσκεται εκτός ελέγχου ήρθε την Κυριακή στο φως της δημοσιότητας.

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ για έξι 18χρονους που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοιό, οι οποίοι και αναγκάστηκαν να μείνουν για πολλές ώρες στο υπαίθριο πάρκινγκ του κέντρου Υγείας της Πάρου.

Ακολούθως, με πρωτοβουλία της ΕΡΤ ενημερώθηκε η Πολιτική Προστασία ώστε τα παιδιά να μεταφερθούν με ελικόπτερο στην Αθήνα.

Το ιστορικό

Τα παιδιά ξύπνησαν με πυρετό και πήγαν στο κέντρο Υγείας της Πάρου γνωρίζοντας ότι πρέπει να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Λόγω της καθυστέρησης, ένας πατέρας ανέλαβε τη μεταφορά των δύο παιδιών που είχαν πυρετό και περίμεναν επί πολλές ώρες τουλάχιστον έξι στον χώρο στάθμευσης.

Ωστόσο τα άλλα τέσσερα έμειναν να ταλαιπωρούνται στο χώρο στάθμευσης, παρά τις προσπάθειες των γονιών τους, που τελικά πήραν τηλέφωνο και στην ΕΡΤ ζητώντας βοήθεια.

Η Πολιτική Προστασία αν και δεν είναι υπεύθυνη για τα ξενοδοχεία στα νησιά, ξεκίνησε άμεσα προσπάθεια, την ώρα που κανείς δεν μπορούσε να προσφέρει ένα δωμάτιο με τέσσερα κρεβάτια.

Όλοι θεωρούσαν ότι είναι αναρμόδιοι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα