Κρανοφόροι με ρόπαλα εισέβαλαν σε θεατρική παράσταση φοιτητών, τους τραυμάτισαν και τους λήστεψαν

Κρανοφόροι με ρόπαλα εισέβαλαν σε θεατρική παράσταση φοιτητών, τους τραυμάτισαν και τους λήστεψαν

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο κτίριο «Κωστής Παλαμάς» στη Νομική Αθηνών. Οι δράστες τραυμάτισαν τέσσερις φοιτητές που χρειάστηκε να διακομισθούν στον «Ευαγγελισμό» και διέφυγαν με το κουτί στο οποίο είχαν συγκεντρώσει χρήματα η θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου

Απίστευτο και όμως έγινε και αυτό… Ομάδα ατόμων που φορούσαν κράνη και κρατούσαν ρόπαλα στα χέρια, λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα, κυριολεκτικά εισέβαλαν στο κτίριο «Κωστής Παλαμάς» στη Νομική Αθηνών, κατέβηκαν στο υπόγειο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση της θεατρικής ομάδας των φοιτητών του Πανεπιστημίου και αφού τους επιτέθηκαν με σφοδρότητα, τους λήστεψαν!

Οι δράστες άρχισαν να χτυπούν με τα ρόπαλα τους φοιτητές αδιακρίτως, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τέσσερις από αυτούς και στη συνέχεια άρπαξαν ένα κουτί με το ταμείο της Θεατρικής Ομάδας, ενώ από ορισμένους φοιτητές άρπαξαν και προσωπικά τους αντικείμενα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Οι ευτυχώς ελαφρά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών, ενώ έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network