Αιμοδοσία στο Πάτημα Χαλανδρίου με ξεχωριστή σημασία εν μέσω πανδημίας

Αιμοδοσία στο Πάτημα Χαλανδρίου με ξεχωριστή σημασία εν μέσω πανδημίας

Κάλεσμα στους αιμοδότες να δώσουν αίμα σ' αυτήν τη δύσκολη συγκυρία απευθύνουν ο Ιερός Ναός Αγίου Αντωνίου και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών η Ελπίδα.

Αιμοδοσία από κοινού διοργανώνουν την Κυριακή το πρωί στο Πάτημα Χαλανδρίου ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών ΄΄Η ΕΛΠΙΔΑ" και ο Ιερός Ναός Αγίου Αντωνίου. 

Η αιμοδοσία αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία δεδομένου ότι γίνεται σε εποχή όπως αυτής της πανδημίας κατά την οποία οι ανάγκες για αίμα έχουν αυξηθεί λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων. 

ADVERTISING

Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού στην διασταύρωση των οδών Αγίου Αντωνίου και Σητείας (Πάτημα Χαλανδρίου-Βριλήσσια). 

Το σχετικό κάλεσμα 

Ο Ιερός Ναός Αγίου Αντωνίου και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών ΄΄Η ΕΛΠΙΔΑ΄΄ διοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 10 Μαϊου και ώρα από 9.30 π.μ. έως τις 13.30 μ.μ. στην Αίθουσα του Πνευματικού κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου στην οδό Αγ. Αντωνίου και Σητείας (Πάτημα Χαλανδρίου-Βριλήσσια) και σε προσκαλεί να συμμετάσχεις σε μια ανιδιοτελή πράξη προσφοράς. 

Είναι απαραίτητο οι αιμοδότες να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ προκειμένου να αιμοδοτήσουν. Σας περιμένουμε ξανά για να αποδείξουμε όλοι μαζί πως η προσφορά και η αλληλεγγύη –που ξεκινάει από εμάς τους ίδιους- δεν είναι μόνο τεράστιας σημασίας , αλλά και αξίες πολύτιμες και απαραίτητες. 

Επιπλέον, η ανάγκη σε αίμα είναι πολύ αυξημένη, ιδιαίτερα σήμερα λόγω της πανδημίας του COVID 19.

Αιμοδοσία στο Πάτημα Χαλανδρίου με ξεχωριστή σημασία εν μέσω πανδημίας
SHARE:

24Media Network