Αισίως έληξε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Θεσσαλονίκη

Αισίως έληξε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Θεσσαλονίκη

Ολονύχτιες διαπραγματεύσεις της Αστυνομίας με τον 43χρονο πατέρα δύο παιδιών 3 και 6 ετών αντίστοιχα. Σε καμία περίπτωση δεν απείλησε τα παιδιά του, παρά μόνο την εν διαστάσει σύζυγο του, η οποία αποχώρησε από το διαμέρισμα το βράδυ μετά τον τσακωμό τους

Διαψεύδει η Αστυνομία στην Θεσσαλονίκη ότι το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που προκάλεσε ένα θρίλερ ολονύχτιας διαπραγμάτευσης σε διαμέρισμα στους Ταγαράδες, αφορούσε και ομηρία παιδιών.

Άλλωστε η κατηγορίες με τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 43χρονου Έλληνα, ο οποίος παραδόθηκε σήμερα λίγο πριν τις 7 το πρωί στις Αρχές και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης, είναι με τον νόμο περί ενδοοικογενειακής βίας και με τον νόμο περί όπλων.

Όλα ξεκίνησαν χθες μισή ώρα μετά τις 9 το βράδυ, όταν ο 43χρονος άντρας μετέβηκε στο διαμέρισμα της εν διαστάσει συζύγου του για να δει τα παιδιά του 3 και 6 ετών αντίστοιχα.

Εκεί, κάποια στιγμή η μία κουβέντα έφερε την άλλη, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να τσακωθεί άγρια και ο 43χρονος να φτάσει στο σημείο να απειλήσει την εν διαστάσει σύζυγό του με μαχαίρι.

Τότε η γυναίκα εγκατέλειψε το διαμέρισμα και τον άφησε μόνο του με τα παιδιά τους, όμως ειδοποίησε την Αστυνομία. Σύμφωνα με τις Αρχές σε καμία περίπτωση ο πατέρας δεν απείλησε τα παιδιά του, παρόλα αυτά όλη τη νύχτα μέχρι και νωρίς σήμερα το πρωί, διαπραγματευτής της Αστυνομίας προσπαθούσε να πείσει τον δράστη να παραδοθεί, κάτι που τελικά επιτεύχθηκε, δίχως να πάρουν χειρότερη τροπή τα γεγονότα.

Τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και ο 43χρονος δράστης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης με τις κατηγορίες που προαναφέρθηκαν, σε βάρος του.

SHARE:

24Media Network