Αλέξης Γρηγορόπουλος: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς

Αλέξης Γρηγορόπουλος: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς
Μετρό (ΦΩΤΟ Αρχείου) Eurokinissi

Καθ' υπόδειξη της αστυνομίας κλείνει ο σταθμός μετρό "Πανεπιστήμιο" ενώ τροποποιούνται τα δρομολόγια του ΟΑΣΑ μέχρι το ξημέρωμα του Σαββάτου.

Λόγω των εκδηλώσεων-κινητοποιήσεων για τη συμπλήρωση έντεκα ετών από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον Επαμεινωνδα Κορκονέα και τον Βασίλη Σαραλιώτη, και με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης των Αθηνών από σήμερα, Παρασκευή 6/12/2019, στις 10:00, έως και το Σάββατο 7/12/2019 στις 07:00, σταδιακά και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Τροχαίας και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Επιπλέον καθ’ υπόδειξη της Αστυνομίας την Παρασκευή 6/12/2019 ο σταθμός «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» έχει κλείσει από τις 9:00 το πρωί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν το σταθμό χωρίς στάση.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνει η ΓΑΔΑ θα είναι αντίστοιχα με αυτά της επετείου του Πολυτεχνείου.

Δείτε εδώ πώς θα κλείσουν οι δρόμοι

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με συνταγή 17 Νοέμβρη

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί όλων των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών θα βρίσκονται επί ποδός με κύρια μέριμνα την προστασία του εμπορικού τριγώνου.

Ειδικό ρόλο θα έχουν το ελικόπτερο και τα drones της ΕΛ.ΑΣ. που θα μεταδίδουν συνεχή εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, ειδικά για τις ταράτσες στα Εξάρχεια, ενώ στον σχεδιασμό των μέτρων έχουν συμπεριληφθεί η ΟΠΚΕ και η νέα ομάδα “Δράση” -όπως και στο Πολυτεχνείο- που αποτελείται από πέντε ομάδες των 10 αστυνομικών οι οποίοι ήδη επιχειρούν και θα έχουν ρόλο επιτήρησης και ρόλο άμεσης επέμβασης για συλλήψεις. Σε επιφυλακή θα είναι και οι “Αίαντες”, τα υδροβολα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα