Αλυσοδεμένο πτώμα βρέθηκε στην Ποτίδαια

Αστυνομικοί φρουρούν την είσοδο του εξοχικού του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, στους Αγ. Θεοδώρους, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά τα ξημερώματα της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου 2013
(EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Αστυνομικοί φρουρούν την είσοδο του εξοχικού του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, στους Αγ. Θεοδώρους, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά τα ξημερώματα της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου 2013 (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Το πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας κάτω από την γέφυρα της Ποτίδαιας στην Χαλκιδική

Φρίκη με την ανακάλυψη ενός πτώματος άντρα αλυσοδεμένου, το οποίο εντοπίστηκε χθες το απόγευμα κάτω από τη γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας στη Χαλκιδική. Το πτώμα εντόπισαν διερχόμενοι που ειδοποίησαν την αστυνομία και το λιμεναρχείο.

Οι λιμενικοί που έσπευσαν με σκάφος βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Το πτώμα του άντρα ηλικίας περίπου 55 χρόνων, βρισκόταν σε βάθος 50-60 εκατοστών από την επιφάνεια της θάλασσας και ήταν ορατό από την ακτή.

ADVERTISING

Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι πως το θύμα ήταν αλυσοδεμένο με χοντρές αλυσίδες, ενώ έφερε και τέσσερα λουκέτα, που ήταν κλειδωμένα. Οι δράστες το πέταξαν στο κανάλι που βρίσκεται κάτω από τη γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας και το άφησαν σε μικρό βάθος, πιθανόν για να εντοπιστεί. Όσο για τις αλυσίδες, ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα, το οποίο και θα...αποκρυπτογραφηθεί, όταν αποκαλυφθεί η ταυτότητα του θύματος.

Η σορός μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να γίνει σήμερα νεκροψία-νεκροτομή και να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του θανάτου του, καθώς και η ταυτότητά του. 

24Media Network