Αμαλιάδα: Σοκαριστικό τροχαίο με μοτοσικλέτα- Νεκρή 23χρονη

Αμαλιάδα: Σοκαριστικό τροχαίο με μοτοσικλέτα- Νεκρή 23χρονη
ilialive

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αμαλιάδα. Μία 23χρονη έχασε τη ζωή της, ενώ ο 30χρονος ξάδερφός της, που οδηγούσε τη μηχανή, παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή.

Τραγική κατάληξη είχε για δύο ξαδέρφια η βραδινή βόλτα με μηχανή στην Αμαλιάδα. Η μηχανή μεγάλου κυβισμού εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού με αποτέλεσμα τα δύο νέα παιδιά να εκτιναχθούν αρκετά μέτρα πιο μακριά. Η κοπέλα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατέληξε σχεδόν ακαριαία και ο ξάδερφός της τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ilialive.gr, το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Την μηχανή οδηγούσε 30χρονος άνδρας και συνεπιβάτιδα ήταν 23χρονη.

Όπως όλα δείχνουν, η μηχανή φαίνεται πως πλάγιασε και προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού με αποτέλεσμα να διαλυθεί και οι δύο νέοι να εκτιναχθούν.

Ασθενοφόρο μετέφερε άμεσα τους δύο νέους στο Γ.Ν. Αμαλιάδας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της κοπέλας και έδωσαν μάχη να κρατήσουν στη ζωή τον 30χρονο που ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Αφού κατάφεραν να τον σταθεροποιήσουν, τον διασωλήνωσαν και με ασθενοφόρο τον διακόμισαν στο νοσοκομείο του Πύργου όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version