Λύτρας για Παναγιωτόπουλο: Δεν διέγραψε ποτέ τα προφίλ του στα σάιτ πορνό

Λύτρας για Παναγιωτόπουλο: Δεν διέγραψε ποτέ τα προφίλ του στα σάιτ πορνό
Στάθης Παναγιωτόπουλος Facebook / @Stathis Panagiotopoulos

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, παρά το γεγονός ότι δήλωσε πως έχει κατεβάσει τα βίντεο, με το που αφέθηκε ελεύθερος, δεν διέγραψε τα προφίλ του από τις ιστοσελίδες. Απλώς άλλαξε το username.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου έφερε στο “φως” την Τετάρτη (12/01) ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος ενός εκ των γυναικών που έπεσαν θύμα revenge porn από τον παρουσιαστή του “Ράδιο Αρβύλα”.

Όπως υποστήριξε ο κ. Λύτρας, μετά από καταγγελία, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, παρά το γεγονός ότι δήλωσε μετανιωμένος ενώπιον των Αρχών, τονίζοντας ότι έχει κατεβάσει τα βίντεο, με το που αφέθηκε ελεύθερος, δεν διέγραψε τα προφίλ του από τις ιστοσελίδες πορνό, αλλά απλώς άλλαξε όνομα…

“Το καινούριο στοιχείο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος άλλαξε το όνομα του προφίλ του, δεν διέγραψε τον λογαριασμό του. Κι εγώ όταν το αντιλήφθηκα έπεσα από τα σύννεφα. Αυτό συνέβη τώρα, αυτήν την εβδομάδα. Έγινε καταγγελία και παρατηρήσαμε ότι έχει τροποποιήσει το όνομα που χρησιμοποιούσε. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να έχεις κωδικούς, δεν μπορεί να το κάνει κάποιος τρίτος”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

“Αυτή η πληροφορία με ξεπερνά. Ένας σώφρον άνθρωπος νομίζω ότι το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να διαγράψει τα πάντα. Έχουν έρθει στην αντίληψή μου πολλά πράγματα, κάποια δεν τα αξιολογώ ποινικά αλλά ανθρώπινα. Ποινικά δεν αλλάζει κάτι. Το αδίκημα είναι να κάνεις ανάρτηση, όχι να έχεις προφίλ. Η ιστοσελίδα είναι παράνομη, δεν τη διατηρεί αυτός, αυτός συμμετέχει”, πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα