Ανέβασε εικόνα με οδηγό που πάρκαρε σε θέση ΑμεΑ – Της ζητάει 70.000 ευρώ

Ανέβασε εικόνα με οδηγό που πάρκαρε σε θέση ΑμεΑ – Της ζητάει 70.000 ευρώ
glomex

Υπόδικη είναι μια γυναίκα, η οποία ανέβασε φωτογραφία με οδηγό που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του σε θέση για άτομα με αναπηρία σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν συχνά φωτογραφίες οδηγών που παρκάρουν σε θέσεις , οι οποίες προορίζονται για ΑμεΑ. Διαβάστε τι συνέβη όμως σε μια γυναίκα που μόλις είχε τελειώσει τα ψώνια της σε σούπερ μάρκετ και βρέθηκε μπροστά σε ένα ανάλογο περιστατικό.

Η γυναίκα είχε παρκάρει σε υπαίθριο πάρκινγκ και βγαίνοντας από το κατάστημα είδε έναν οδηγό να παρκάρει ανενόχλητος σε θέση με ξεκάθαρη σήμανση για άτομα με αναπηρία. Όταν του ζήτησε εξηγήσεις, όπως λέει, εκείνος της επιτέθηκε.

“Μου επιτέθηκε με απίστευτο τρόπο. Εκτός από χειρονομίες και βρισιές, με ακολούθησε μέχρι το αυτοκίνητό μου, όπου φόρτωνα τα ψώνια και με απείλησε” δήλωσε η γυναίκα, η οποία πρόλαβε να τραβήξει μια φωτογραφία του οχήματος του άνδρα.

Γυρίζοντας στο σπίτι αποφάσισε να τη δημοσιεύσει στα social media. Πέντε μήνες αργότερα, ο οδηγός προσέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας για προσβολή της προσωπικότητας και παραβίαση των προσωπικών του δεδομένων 70.000 ευρώ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στη δίκη που ξεκίνησε για το περιστατικό την προηγούμενη εβδομάδα, αξιωματικός κατέθεσε ότι η Τροχαία αδυνατεί να καλύψει το σύνολο των αναγκών επιτήρησης της προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία σε ολόκληρη την Αττική.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα