Άνοιξε ο δρόμος για Νεμέα - Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Μιχελάκη

Άνοιξε ο δρόμος για Νεμέα - Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Μιχελάκη

Άνοιξε ο δρόμος για Νεμέα. Σύσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στο Άργος υπό τον υπουργό Εσωτερικών Ι. Μιχελάκη

Αποκαταστάθηκε η ζημιά, που είχε προκληθεί από καθίζηση στον δρόμο που οδηγεί στην πόλη της Νεμέας, από το 116ο χιλιόμετρο του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου - Τρίπολης και πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Συνεργεία των δήμων και της περιφέρειας εργάζονται και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου της Πελοποννήσου, που έχουν υποστεί ζημιά από την κακοκαιρία, για να αποκαταστήσουν τη βατότητα των δρόμων.

Εν τω μεταξύ, στην πόλη του Αργους, η κατάσταση είναι δύσκολη. Καταστηματάρχες και πολίτες προσπαθούν να απομακρύνουν τη λάσπη, από τα καταστήματα και τα σπίτια τους κι έχει αρχίσει η καταγραφή των ζημιών, που με μια πρώτη ματιά κρίνεται ανυπολόγιστη.

Κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη, τον υφυπουργό Πολιτισμού Γιάννη Ανδριανό έχει φτάσει στο 'Αργος κι αυτή την ώρα κατευθύνονται στο δημαρχείο της πόλης, όπου σε λίγα λεπτά ξεκινά σύσκεψη, με την συμμετοχή ακόμα του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, του διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου αρχιπύραχου Κωνσταντίνου Γιόβα, του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσου Χειβιδόπουλου, του δημάρχου 'Αργους και υπηρεσιακών παραγόντων.

Πηγή: ΑΠΕ

SHARE:

24Media Network