Αντιδράσεις από τον δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας για τη μεταφορά του ΙΚΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Β. ΜΑΓΓΙΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ( ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ )
(ICON / ΠΑΣΒΑΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φωτογραφία αρχείου ICON PRESS

Παράσταση διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη, έξω από το ΙΚΑ Αμφιάλης, από τους κατοίκους του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, αντιδρώντας στην απόφαση της διοίκησης του ιδρύματος, να μεταφέρει τις διοικητικές υπηρεσίες του σε άλλη περιοχή

Σε παράσταση διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη, έξω από το ΙΚΑ Αμφιάλης, έχουν προχωρήσει από το πρωί κάτοικοι του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, αντιδρώντας στην απόφαση της διοίκησης του ιδρύματος, να μεταφέρει τις διοικητικές υπηρεσίες του σε άλλη περιοχή, αψηφώντας, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δήμου, τις παρενέργειες στη ζωή των πολιτών.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Νίκο Οικονομάκη, απο το ΙΚΑ Αμφιάλης εξυπηρετούνται 200.000 πολίτες του δήμου, ωστόσο με τη συγκεκριμένη απόφαση οι δημότες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, ηλικιωμένοι στην πλειοψηφία τους, χρειάζονται δύο συγκοινωνίες για να εξυπηρετηθούν και θα είναι αναγκασμένοι να περάσουν πρώτα από άλλο δήμο.

«Ξεκινάμε μια σειρά κινητοποιήσεων για να ανατρέψουμε την απαράδεκτη απόφαση, η οποία κλείνει το ΙΚΑ Αμφιάλης. Μια απόφαση η οποία πρόκειται να δημιουργήσει οξύ κοινωνικό πρόβλημα στην περιοχή μας", τόνισε ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής.

SHARE:

24Media Network