Αντώνης Τσαπατάκης: Το παράνομο παρκάρισμα και το “ελληνάρας challenge”

Αντώνης Τσαπατάκης: Το παράνομο παρκάρισμα και το “ελληνάρας challenge”
Αντώνης Τσαπατάκης Facebook / @AntonisTsapatakis Paralympic Champion

"Η ανικανότητα είναι η μόνη ικανότητα του Έλληνα οδηγού και όχι μόνο", αναφέρει ο γνωστός παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης, καταγγέλλοντας παράνομο παρκάρισμα.

Τη δυσαρέσκειά του κατά των ασυνείδητων οδηγών που παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια στην πόλη της Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο γνωστός Έλληνας παραολυμπιονίκης, Αντώνιος Τσαπατάκης.

Ο βραβευμένος αθλητής της κολύμβησης κατήγγειλε το παράνομο παρκάρισμα ενός οδηγού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, κάνοντας δύο αναρτήσεις. Εξέφρασε την οργή και την απογοήτευσή του για την ασυνειδησία κάποιων πολιτών, εκπροσωπώντας τόσο τον ίδιο, που χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο, όσο και άλλων ατόμων με αναπηρία.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: “Η ανικανότητα είναι η μόνη ικανότητα του Έλληνα οδηγού και όχι μόνο!“, ενώ σε άλλη του ανάρτηση πρόσθεσε με δόση χιούμορ: “Κύριε Δήμαρχε, απαιτώ να μικρύνουν τα πεζοδρόμια ξανά, για να χωράνε τα τζίπ! Υπερβολικά ευνοημένοι εμείς οι πεζοί…”.

Στις αναρτήσεις του ο γνωστός κολυμβητής συμπλήρωσε το hashtag “#ελληναρας_challenge”, καθώς στο βίντεο που ανήρτησε στο Facebook, ακούγεται να λέει: “Λέω να ξεκινήσουμε μια καινούργια σειρά από βίντεο, στα οποία θα βγάοζυμε τέτοιες περιπτώσεις και θα δίνουμε βραβεία. Αυτός, λοιπόν, είναι ο πρώτος συμμετέχων”.

Πολλοί χρήστες συμφώνησαν μαζί του και έσπευσαν να δηλώσουν την υποστήριξή τους, αλλά και την εναντίωσή τους σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version