Απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε ύστερα από φωτιά σε σπίτι στην Αμφίκλεια

ΝΑΥΠΛΙΟ-Σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων με σοβαρό τραυματισμό σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στην Άρια Ναυπλίου, επί της κεντρικής οδού Ναυπλίου- Επιδαύρου.
Κατά τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο ηλικιωμένος οδηγός του ενός οχήματος, ο οποίος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, ενώ από το άλλο εμπλεκόμενο όχημα δεν υπήρξε τραυματισμός στους επιβαίνοντες.Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.(EUROKINISSI-Β.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
ΝΑΥΠΛΙΟ-Σύγκρουση δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων με σοβαρό τραυματισμό σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στην Άρια Ναυπλίου, επί της κεντρικής οδού Ναυπλίου- Επιδαύρου. Κατά τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο ηλικιωμένος οδηγός του ενός οχήματος, ο οποίος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, ενώ από το άλλο εμπλεκόμενο όχημα δεν υπήρξε τραυματισμός στους επιβαίνοντες.Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.(EUROKINISSI-Β.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Η κατάσταση της σορού ήταν τέτοια που είναι αδύνατον να αναγνωριστεί

Απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε το μεσημέρι Δευτέρας του Πάσχα από πυροσβέστες που κλήθηκαν για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε μονοκατοικία στο Λευκοχώρι Αμφίκλειας, στη Φθιώτιδα.

Η κατάσταση της σορού ήταν τέτοια που ήταν αδύνατον να αναγνωριστεί και θα χρειαστεί ιατροδικαστική εξέταση για να γίνει ταυτοποίηση του θύματος που ενδεχομένως ανήκει σε άντρα.

SHARE:

24Media Network