Απενεργοποιείται το amber alert για την 2,5 ετών Αθηνά - Συνεχίζεται η αναζήτηση

Φωτογραφία αρχείου.
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI

Κατόπιν εισαγγελικής εντολής το Χαμόγελο του Παιδιού προχωρά στην απενεργοποίηση του Amber Alert. Ωστόσο συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κοριστιού, μόλις 2,5 χρόνων.

Άφαντη παραμένει η μικρή ΑΘηνά, μόλις 2,5 χρόνων, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού στην σχετική ανακοίνωση, το amber alert απενεργοποιείται κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

ADVERTISING

Ωστόσο, η αναζήτηση για τον εντοπισμό του κοριτσιού, συνεχίζεται.

Η ανακοίνωση:

Καθώς η Αθηνά Χιτζάζι , 2,5 ετών δεν έχει βρεθεί ακόμα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα προχωρήσει κατόπιν εισαγγελικής εντολής στην απενεργοποίηση του Amber Alert. Ωστόσο συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Στις 20/09/2019, και ώρα 18:00, ο πατέρας της ανήλικης Αθηνάς Χιτζάζι, 2,5 ετών, απέκρυψε τον τόπο διαμονής της ανήλικης και αρνήθηκε να την επιστρέψει στη μητέρα της. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην ενεργοποίηση του Amber Alert στις 22/9/2019, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

SHARE:

24Media Network